Veelgestelde vragen

Boeken die wij niet accepteren

Voordat we het bedrag op je rekening storten, gaan we eerst controleren of je boeken in goede staat zijn. Hieronder een aantal voorbeelden van boeken die we niet accepteren.

Bibliotheek-exemplaar
In het boek geschreven
Loszittende bladeren
Onvolledige boekenreeks
Zonder stofomslag
Heel versleten
Zeer kromme rug
Met folie op

Waar staat het ISBN nummer?

Het ISBN nummer staat op de achterzijde of op één van de eerste pagina's van het boek. Dit bestaat uit een 10- of 13-cijferige nummer en begint meestal met '978'.

Het is belangrijk dat wij het exact hetzelfde ISBN nummer op de omslag of in het boek kunnen terugvinden anders wordt het boek geweigerd. Je mag dus het ISBN nummer NIET veranderen naar een andere formaat.

Moet ik een account aanmaken om te kunnen verkopen?

Om te verkopen, heb je een account nodig. Met een account kun je je gegevens wijzigen. Je kunt ook de verzendlabels downloaden, je pakketten online volgen en je verkochte boeken bekijken, deze blijven voor altijd in je account opgeslagen.

Hoe kan ik mijn account verwijderen?

Om je account te verwijderen ga je naar 'Mijn account' en klik je op 'Account verwijderen'

Ik heb niet genoeg boeken om te verkopen, wat nu?

Om gratis te verzenden, moet je een minimum bedrag aan boeken bereiken. Je kunt je boeken bewaren tot je genoeg hebt om te verkopen. Je boeken blijven in je account staan.

Als je dicht bij ons bedrijf woont en je boeken zelf wilt brengen, hoef je geen minimum bedrag te halen. Stuur ons een e-mail als je alle boeken hebt toegevoegd, dan maken we een afspraak.

Is het veilig om mijn bankrekeningnummer op te geven?

Om je te betalen, hebben we je rekeningnummer nodig. Je kunt je rekeningnummer veilig invullen in je account. We gaan zorgvuldig om met je gegevens en delen ze niet met anderen.

Wat gebeurt er met afgekeurde boeken?

De afgekeurde boeken kan je op afspraak in ons bedrijf in Zundert komen ophalen. Deze worden niet opgestuurd!

We bewaren je afgekeurde boeken maximaal één week in ons bedrijf, daarna doneren we ze aan de kringwinkel. Kijk je boeken goed na om verzendkosten te voorkomen.